ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ 13CM ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΝΤ 24 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΟΡΤΙ WESTCOTT

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ 13CM ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΝΤ 24 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΟΡΤΙ WESTCOTT

14756

4027521147560

54027521147565

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Τόσο τα κυπελάκια και η λαβή του σχολικού μηχανισμού στήριξης και εναπόθεσης των ψαλιδιών, όσο και τα ίδια τα ψαλίδια στις λαβές τους, είναι εμποτισμένα στο υλικό της κατασκευής τους από αντιμικροβιακά στοιχεία που αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριακών λεκέδων και οσμών.

Το παιδικό ψαλίδι Westcott στη σχολική του συσκευασία των 24 ψαλιδιών, αποτελείται από τέσσερις χρωματικές ομάδες (λαχανί, ροζ, μπλε και κίτρινο) των έξι ψαλιδιών ανά ομάδα, μήκους 13 cm ανά ψαλίδι, σε ασορτί χρώματα με τη βάση και τα αφαιρούμενα κυπελάκια στήριξης.

Το ψαλίδι διαθέτει ανθεκτικές λεπίδες ασφάλειας από ανοξείδωτο ατσάλι με στρογγυλοποιημένες άκρες για επιπρόσθετη ασφάλεια καθώς η χρήση του προορίζεται για παιδιά ηλικίας 4+. Είναι ιδανικό για ελαφριά χρήση, κοπή χαρτιού, χαρτονιού, κορδέλας ακόμα και φωτογραφιών.

Το προϊόν απέφερε στην εταιρεία Westcott που το κατασκευάζει, το βραβείο Learning Magazine Teachers Choice Award.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και το καλούπι των συμμετρικών λαβών του επιτρέπει τη χρήση του σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για δραστηριότητες χειροτεχνίας σε σχολικές τάξεις, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, παιδικούς σταθμούς αλλά και στο σπίτι.

Οι διαστάσεις του stand με τα τέσσερα κυπελάκια εναπόθεσης είναι 26 cm ύψος X 22,2 cm μήκος Χ 22,5 cm πλάτος. Διατίθεται για μεμονωμένη αγορά τεμαχίων σε 4 διαφορετικά χρώματα αλλά και στη σχολική συσκευασία των εικοσιτεσσάρων τεμαχίων ασορτί τετραχρωμίας με τη συνοδεία των αφαιρούμενων κυπέλλων εναπόθεσης των ψαλιδιών και του stand στήριξης τους.

Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Σχετικά προϊόντα

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ 13CM ΜΕ ΧΑΡΑΚΑ ΣΤΑΝΤ 30 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΤΑ 6 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧ. 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΟΡΤΙ WESTCOTT

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ 13CM JELLIES ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΠΙΑΣΙΜΟ, 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΟΡΤΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ WESTCOTT

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ SPORTY 13CM ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ, ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΛΑ WESTCOTT

ΨΑΛΙΔΙ ΣΧΟΛΙΚΟ SPORTY 13CM ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ, ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΛΑ WESTCOTT