ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΚΙΤ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ 12 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ + ΣΤΕΛΣΙΛ, ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ USB, ΣΕ ΚΟΥΤΙ WESTCOTT

ΚΙΤ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ 12 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ + ΣΤΕΛΣΙΛ, ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ USB, ΣΕ ΚΟΥΤΙ WESTCOTT

E-16800

4027521521230

4027521521247

4027521521254

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Συνδυάστε διαφορετικές τεχνικές που σας προσφέρει το σετ αερογράφου με 12 μαρκαδόρους της Westcott και δημιουργήστε φανταστικές ζωγραφιές:

  • Με χρήση του αερογράφου και των μαρκαδόρων σε σχέδιο της επιλογής σας ή σε πρότυπα σχέδια μορφοκοπών από τα διαθέσιμα στενσιλ που θα βρείτε στο κιτ της συσκευασίας.
  • Με χρήση μόνο των μαρκαδόρων σε ελεύθερο σχέδιο ή σε πρότυπα σχέδια μορφοκοπών από τα διαθέσιμα στενσιλ που θα βρείτε στο κιτ της συσκευασίας.

Ο αερογράφος έχει εργονομικό design για άνετη και ασφαλή χρήση από παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Η μεγάλη επιφάνεια του μπουτόν ενεργοποίησης ψεκασμού πιέζεται εύκολα και το προϊόν δεν φέρει αιχμηρές άκρες.

19 πλαστικά στένσιλ με 36 διαφορετικά σχέδια σε μικρή και μεγάλη διάσταση που δίνουν αμέτρητες ιδέες στα παιδιά για δημιουργική ζωγραφική είτε με χρήση αερογράφου, είτε με χρήση μόνο μαρκαδόρων.

Τα πλαστικά στένσιλ με μορφοκοπές σχεδίων, τα χέρια και τα ρούχα καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα απλά με το νερό και ένα σφουγγαράκι. Τα χρώματα των μαρκαδόρων είναι μη τοξικά και υδατοδιαλυτά.

Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας. 

Σχετικά προϊόντα