ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TOOL BOX ΜΑΧΙ 3 ΘΕΣΕΩΝ BLACK-HARLEQUIN EXACOMPTA

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TOOL BOX ΜΑΧΙ 3 ΘΕΣΕΩΝ BLACK-HARLEQUIN EXACOMPTA

318798D

9002493424142

Η συρταριέρα γραφείου Tool Box διαθέτει τρία (3) συρτάρια με χρωματιστή πρόσοψη (κίτρινο, πορτοκαλί και φούξια). Τα συρτάρια είναι ωφέλιμων διαστάσεων πλάτους 9,3 cm, ύψους 12 cm, βάθους 24,7 cm και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ειδών γραφείου όπως γραφική ύλη, αναλώσιμα, αξεσουάρ συσκευών κ.τ.λ.

Η οριζόντια κατασκευαστική δομή της συρταριέρας Tool Box – καθώς το πλάτος της 35,5 cm είναι μεγαλύτερο του βάθους της 27 cm – επιτρέπει την τοποθέτηση και χρήση της ακόμα και σε σε ρηχά ντουλάπια ή μικρού βάθους γραφεία και έπιπλα. Tα ανθεκτικά υλικά κατασκευής της ύψους 13,5 cm και βάρους 2,3 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα χρήσης της ακόμα και ως βάση τοποθέτησης άλλων συσκευών (π.χ οθόνης επιτραπέζιου υπολογιστή ή laptop) ή συστημάτων οργάνωσης γραφείου (ντοσιέ, κουτιά) ή άλλων αντικειμένων (π.χ βιβλία).

Η συρταριέρα Tool Box είναι ιδανική για χρήση ως βάση στήριξης μηχανής Nespresso ή άλλης καφετιέρας. Στα επαρκούς μεγέθους συρταράκια της μπορούν εύκολα να αποθηκευθούν κάψουλες καφέ, γαλατάκια συσκευασίες, φακελάκια ζάχαρης αλλά και καλαμάκια.

Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2103624661 ή στείλτε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@delendas.gr

Σχετικά προϊόντα