ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΤΕΜΠΕΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ 50ML, 12 ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑΝΤ 144 ΤΕΜΑΧΙΩΝ CMP

ΤΕΜΠΕΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ 50ML, 12 ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑΝΤ 144 ΤΕΜΑΧΙΩΝ CMP

ESP4028

8006919040283

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Η ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo αποκτά άλλη δημιουργική διάσταση για κάθε νέο ή έμπειρο καλλιτέχνη. Περιλαμβάνει μία σειρά από 12 μείγματα έτοιμων χρωμάτων, σε μπουκαλάκια των 50ml με ακροφύσιο.

  • Το εργονομικό σχήμα του μπουκαλιού επιτρέπει να σχεδιάζετε τρισδιάστατα, να γράψετε ή να ζωγραφίσετε με οποιαδήποτε τεχνική ή εφέ θελήσετε.
  • Το ακροφύσιο στο μπουκάλι ελέγχει με ακρίβεια τη ροή χρώματος που θα επιλέξετε. Επίσης τo ακροφύσιο της συσκευασίας φροντίζει για το ομοιόμορφο άπλωμα του χρώματος, με εξαιρετικά αποτελέσματα λάμψης και ζωντάνιας τόνων.
  •  Ανάλογα με την πίεση που δέχεται το μπουκάλι απελευθερώνει και ανάλογη ποσότητα έτοιμου χρώματος για χρήση. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊον είτε ως εργαλείο σχεδιασμού, είτε να δοσολογήσετε με υψηλή ακρίβεια το χρώμα της επιφάνειας που επιθυμείτε να καλύψετε, πριν χρησιμοποιήσετε πινέλο ή άλλους τρόπους για την εφαρμογή του.
  • Η ζωγραφική με τις νέες τέμπερες Primo δίνει στον καλλιτέχνη απεριόριστες δυνατότητες χρήσης, εφέ αλλά και συνδυασμού διαφορετικών τεχνικών. Είτε με σαφή, είτε με ασαφή όρια σχεδίασης και χρωματισμού (αφηρημένη τέχνη). Με διαφανή ή αδιαφανή επίστρωση χρωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες τέμπερες Primo παράγονται με προδιαγραφές να παρέχουν ένα τέλειο και άμεσο στέγνωμα.
  • Με τις νέες τέμπερες Primo ζωγραφίζετε σε διάφορες επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, γυαλί, τερακότα, μέταλλο και πλαστικό. Η βαφή τους δεν είναι μόνιμη και την καθαρίζετε εύκολα.

 

Τα προϊόντα διατίθενται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.

2001br-tempera-primi-passi-ready-mix-mor