ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΦΩΤΑΚΙΑ ΧΑΛΚΟΥ 100LED (10Μ - 5 VOLT) ΣΕ ΣΥΡΜΑ, ΜΕ 8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ + CONTROL WESTCOTT

ΦΩΤΑΚΙΑ ΧΑΛΚΟΥ 100LED (10Μ - 5 VOLT) ΣΕ ΣΥΡΜΑ, ΜΕ 8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ + CONTROL WESTCOTT

CLAUSS 10002

4027521522893

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία ατμοσφαιρικού φωτισμού στο οικιακό περιβάλλον. 100 led φωτάκια ζεστού λευκού φωτισμού σε σύρμα χαλκού, δημιουργούν μία δεσμίδα μαγικής λάμψης (10) δέκα μέτρων, για κάθε χώρο και σημείο του σπιτιού.

  • Αποτελεί μία έξυπνη λύση αγοράς διακοσμητικού φωτισμού για τις γιορτές αλλά και για κάθε εποχή του έτους.
  • Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν καθώς η ευλυγισία αλλά και σταθερότητα στήριξης που προσφέρει το σύρμα χαλκού το καθιστούν αξιοποιήσιμο σε αμέτρητες χρήσεις.
  • Για δώρο ή άμεση οικιακή χρήση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του παιδικού δωματίου, της κρεβατοκάμαρας ή του καθιστικού. Να αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο ή να συμπληρώσει μία διακοσμητική σύνθεση για το γιορτινό τραπέζι, τη βιβλιοθήκη, το γραφείο, το τζάκι, τη βεράντα ή άλλο σημείο του σπιτιού.
  • Το σημαντικότερο όμως είναι πως πρόκειται για ένα απολύτως ασφαλές προϊόν. Λειτουργεί με παροχή ρεύματος από USB stick ισχύος 5 volt, το οποίο φέρει διακόπτη on/off. Είναι τόσο ασφαλές προϊόν που ακόμα και μετά από ώρες χρήσης, η επαφή με γυμνά χέρια ακουμπώντας το σύρμα χαλκού ή τα led λαμπάκια είναι απολύτως ακίνδυνη.
  • Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και διαθέτει 8 διαφορετικές επιλογές ρύθμισης φωτισμού. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με μπαταρία ρολογιού και φέρει ενσωματωμένο dimmer για ρύθμιση αύξησης ή μείωσης του φωτισμού. Επίσης φέρει λειτουργία timer για προγραμματισμό λειτουργίας ή χρονομέτρησης.
  • Η τροφοδοσία του με ρεύμα γίνεται με το USB – Stick είτε μέσω θύρας USB από υπολογιστή ή laptop, είτε με σύνδεση σε power bank.
  • Στη συσκευασία του προϊόντος εσωκλείονται η δεσμίδα 10 μέτρων με τα 100 led λαμπάκια που αναπτύσσονται στα 9,7 μέτρα του σύρματος χαλκού σε απόσταση μεταξύ τους ανά περίπου 10 cm καθώς και την απόληξη του σύρματος (30 cm) με το USB – Stick. Επίσης το τηλεχειριστήριο με τις ενσωματωμένες επιλογές λειτουργίας (8 συνδυασμοί), το timer και το ρυθμιστή αυξομείωσης του φωτισμού διαστάσεων 8,5 cm X 4 cm.

Το προϊόν διατίθεται σε πάνω από 2.000 σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Σχετικά προϊόντα